1404-04-02 09:02
38
0
94591
مدیرکل کار گلستان خبر داد:

مردم نباید در دریافت خدمات معطل شوند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از تعیین‌تکلیف پرونده‌های معوق در پرداخت تسهیلات خبر داد و گفت: مردم نباید در دریافت خدمات معطل شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، ایوب هلاکو صبح امروز در جمع فعالان اقتصادی از پیگیری پرداخت تسهیلات با توجه به پایان فرصت پرداخت تسهیلات تا پایان تیرماه اشاره کرد و افزود: با توجه به تعدد پرونده‌های در صف انتظار و شرایط فعلی دفاعی ایران و حمله ناجوانمردانه دشمن غاصب نباید کارهای کشور معطل بماند و مردم نباید در دریافت خدمات معطل شوند.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی در بخش تولید گفت: تمام تلاش مدیران موثر در استان بر این است سرمایه‌های استان در خارج از استان نگه داشته نشود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان افزود: در یکی از شرکت‌های استان با توجه به تولید در این استان و فقط به خاطر وجود دفتر مرکزی در استان دیگر تمام حساب‌ها و حتی لیست‌های تامین اجتماعی درآن استان صورت می‌گرفت که با همت مسئولان این منابع به استان برگشت داده شد و از این به بعد این موارد در استان و در همان شهرستان محل شرکت برگشت داده شده است.

مومنی سرپرست بانک صادرات استان گلستان نیز از تلاش برای پرداخت تمامی پرونده‌های معطل در این شعبه خبر داد و گفت: همانطور که مدیران دغدغه توسعه بانک‌ها و جذب سرمایه برای این بانک‌ها را دارند ما هم به عنوان بانک عامل و به عنوان بازوی توانمند نظام در ایجاد اشتغال همسو با دستگاههای اجرایی در ایجاد اشتغال تلاش خواهند داشت.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.